Beteljesedett prófécia

2013.12.20 13:58

Beteljesedett prófécia

167 évvel ezelőtt – október 21-én – több száz ember arra ébredt fel, hogy valami csodálatos esemény szemtanúja lesz 24 órán belül. Lélegzet-visszafojtva figyeltek egész nap. Szent ünnepélyesség volt az arcokon. Végezték ugyan a munkájukat, de azzal a tudattal, hogy két nap múlva már a dicsőség honában lesznek a Megváltójukkal.

Aztán elmúlt a nap... és nem történt semmi!

Micsoda csalódás!

Hasonló a tanítványok csalódásához, akik eltemették a Mesterüket... és nem értették, hogyan történhetett mindez!

 

„Akkor megnyitotta az értelmüket, hogy értsék az Írásokat, és így szólt nekik. Így van megírva…”

 

Isten szeretné ma megnyitni az értelmünket, hogy értsük az Írásokat!

Üzenete van a számunkra!

Azt üzeni, hogy minden pontosan úgy fog beteljesedni, ahogy a próféták előre megjövendölték. Semmi nem változik. Tervszerűen halad előre.

Azonban te és én csak akkor értjük meg ezt az egész folyamatot, ha tanulmányozzuk azt! Első ránézésre úgy járhatunk, mint az elődeink 167 évvel ezelőtt. De ha kérjük Istent, hogy értesse meg velünk célját és akaratát, rájövünk, hogy mennyi prófécia beteljesedet már! És milyen kevés az, ami nem!

Figyelj! Olvass! Hallgasd!

 

„Akkor megnyitotta az értelmüket, hogy értsék az Írásokat, és így szólt nekik. Így van megírva, a Krisztusnak szenvednie kell, de a harmadik napon fel kell támadnia a halottak közül, és hirdetni kell az ő nevében a megtérést és a bűnbocsánatot minden nép között, Jeruzsálemtől kezdve. Ti vagytok erre a tanúk.” (Luk 24:46)