Jézus visszajön

2014.03.03 10:34

Jézus, halála előtt, utoljára volt együtt a tanítványaival. Olyan dolgokat igyekezett elmondani nekik, amelyek majd erősítik, vigasztalják őket a földi vándorlásuk alatt. Tudta, hogy bánatosak és nyugtalanok lesznek, ha megtudják, hogy elmegy tőlük. Arra biztatta őket, hogy higgyenek Atyjukban és Őbenne, mert nem maradnak egyedül sosem.

            Arról is beszélt nekik, hogy Atyja házában sok lakóhely van. A Menny számít rájuk, és mindazokra, akik szertik Jézust. Csodálatos, személyre szabott otthonokat készít mindenki számára. Azt is a tanítványok tudomására hozta, hogy egy darabig eltávozik, hogy megtegye az előkészületeket fogadásukra. De visszajön, és magához veszi őket, hogy ahol Ő van, ők is ott legyenek. Ez az ígéret Jézus minden tanítványának szól. Más helyeken azokról a jelekről beszélt, amelyek megelőzik az Ő visszajövetelét. A természetben változások mennek végbe, sok földrengés és egyéb katasztrófa sújtja a földet. Újabb és újabb betegségek ütik fel a fejüket, és okoznak tömeges elhalálozást. Az emberek elhidegülnek egymástól, a bűnözés és az erkölcstelenség elszaporodik. Újabb háborúk robbannak ki a Föld különböző pontjain. A vallási életben elszaporodnak a “hamis Krisztusok”, akik hamis csodákat tesznek. Ezek az események előrejelzik Jézus jövetelét, ahogy a rügyfakadás jelzi a tavasz közeledtét.

Jézus azt ígérte, hogy visszajön, hogy utána soha többé ne váljon el azoktól, akiket megváltott.

  • Ímé az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem. Jel 3;20.

(Jn 14;1-3.)