Mozdulj ki!

2016.11.29 18:39

Jó reggelt! Szép napot kívánok neked! Nem csodálatos, hogy ismét elkezdhettünk egy új hetet? Hogy még élünk? Bizonyára Istennek terve van veled. Az újabb hét lehetőséget nyújt, hogy valami jót, valami emlékezeteset tegyünk. Ezért a következő két dolgot javaslom.

Az egyik, hogy mondd el valamelyik Istennel szerzett tapasztalatodat a szomszédasszonyodnak vagy a munkatársnődnek. Oszd meg vele örömödet, de úgy, hogy Istent helyezd a középpontba!

A másik, hogy menj el a héten valakihez, akinél már régen jártál. Ülj le vele, hallgasd meg, s a végén, ha lehetséges, olvass neki egy bátorító Zsoltárt (139. 122. 23.), és kérd meg, hogy imádkozhass vele és érte.

Mozdulj ki! Már olyan régóta rovod köreidet. Sok a munkád, nagyon be vagy osztva, szinte minden percben van tennivalód. De kérlek, ezen a héten, ha kell, erővel - szakíts ki egy órát, és tedd meg, amit javasoltam. Garantálom, hogy egy fantasztikus dolog fog történni veled! (És ha ezt még le is írnád és elküldenéd nekem!!!) Ne halogasd! Indulj el még ma!

Sok erőt és áldást kívánok hozzá! Őszinte szeretettel – drukkolva neked – Gyürüs Panni

„Tekintet nélkül arra, hogy másoknak tetszik-e vagy sem,

Tekintet nélkül arra, hogy látják-e vagy sem,

Tekintet nélkül arra, hogy lesz-e sikere vagy sem – tedd a jót!

Tégy minden jót, amit megtehetsz – ott, ahol vagy,

Úgy, ahogy teheted,

Akkorát, amekkorát tehetsz,

De mindig, szüntelen ez legyen a programod!”

Sík Sándor