Tikkasztó Nap

2014.02.26 17:53

A negyedik angyal is kiöntötte poharát a Napra, és megadatott annak, hogy az embereket tűzzel tikkassza. Az emberek szenvedtek a nagy hőségtől, és Isten nevét káromolták, akinek hatalma volt e csapásokon, de nem tértek meg, hogy neki dicsőséget adjanak.” Jelenések könyve, 16:8-9.

Nem hiszem, hogy elkezdődött „a hét csapás”, de hogy az előszelét érezzük a bőrünkön, az már biztos. Ez amolyan utókegyelmi idő. Amikor egy pici bepillantást nyerhetünk abba, milyen is lesz majd „élesben”.

Két választásod van. Vagy elismered Istent, mint az ég és Föld Urát, vagy elveted Őt, és csendben vagy kevésbé csendben... szenvedsz.

Isten nem hagyott bizonytalanságban a Földünk sorsát illetően. Leíratta a szolgáival, amik történni fognak, és lassan minden beteljesedik. Vagy komolyan veszed ezt, vagy nem. Vagy odafigyelsz arra, hogy mit mond Isten, vagy figyelmen kívül hagyod.

Bolygónkon egyre inkább élhetetlenné válik a lét. Gondolkodj. Mennyi szenvedés, terror, bűnözés… Isten megoldást kínál. Kivezető utat. Előtted is ott van annak lehetősége, hogy győztesen kerülj ki mindebből.

Vedd csak elő, porold le a Bibliádat, és kezdd el még ma olvasni, hogy Isten milyen jövőt szánt gyermekeinek. Milyen boldog jövőt. Most nevetsz ezen? Megteheted. De hidd el, azok az igazán boldogok, akik olvassák, hallgatják és megtartják a Biblia szavait. (Jelenések könyve 1:3) Mert számukra Isten biztos megoldást, kiutat mutat.

Legyél te is ezek között!