Vallomás

2014.02.18 18:36

Azok közösségébe tartozom, akiknek nem kell szégyenkezniük.

A Szentlélek erejével rendelkezem.

A kocka el van vetve.

Átléptem a vonalat.

A döntést meghoztam.

Az ő tanítványa vagyok.

 

Nem fogok hátratekinteni, lelassítani, meghátrálni, csendben maradni.

 

A múltam meg lett váltva, jelenemnek értelme van, jövőm biztos.

 

Felhagytam régi életemmel, nem járok szemem kívánságai után, nem tervezek kicsiben, térdem nem lesz sima, álmaim pedig színtelenek. Felhagytam a bátortalan látomásokkal, a világias beszéddel, az értéktelen élettel és a törpe célokkal.

 

Nincs többé szükségem a felsőbbrendűségre, a jómódra, a pozícióra, az előléptetésekre, zajos tetszésnyilvánításra vagy népszerűségre.

 

Nem kell, hogy igazam legyen, az első legyek, a csúcson legyek, hogy elismerjenek, hogy dicsérjenek, hogy figyelembe vegyenek, vagy megjutalmazzanak.

 

Most hit által élek, az Ő jelenlétére támaszkodom, türelemmel járok, az imából élek, és erővel dolgozom.

 

Tekintetem a biztos célra néz, járásom biztos, célom a menny, utam keskeny, ösvényem göröngyös, társaim kevesen vannak, vezetőm megbízható, küldetésem világos.

 

Nem vagyok megvásárolható, megalkuvó, eltéríthető, kötelességteljesítéstől elvonható, visszafordítható, rászedhető, késleltethető.

 

Nem hátrálok meg az áldozat elől, nem riadok meg az ellenfél jelenlétében, nem tárgyalok az ellenség asztalánál, nem merengek a népszerűség piacán, nem kószálok a silányság útvesztőjében.

 

Nem adom fel, nem hallgatok el, nem lassítok le, míg Krisztus ügyéért nem álltam ki, nem gyűjtöttem mennyei kincseket, nem imádkoztam, nem adtam oda mindenemet, és nem prédikáltam.

 

Jézus tanítványa vagyok.

Mennem kell, míg Ő visszajön, adnom kell, amíg össze nem esek, prédikálnom kell, míg mindenki meg nem tudja, és dolgoznom kell, míg Ő meg nem állít.

 

És amikor Ő visszajön az övéiért, nem lesz gondja, hogy felismerjen, mert zászlóm makulátlan lesz!