Vendégkönyv

Dátum: 2020.04.07

Feladó: Bibert

Tárgy: Re:Re:Az első emberpár

2. Jn 17,17
Szenteld meg őket a te igazságoddal: A te ígéd igazság.

1.
Kezdetben vala az Íge , és az Íge vala az Istennél, és Isten vala az Íge.
2.
Ez kezdetben az Istennél vala.
3.
Minden ő általa lett és nála nélkül semmi sem lett, a mi lett.
4.
Ő benne vala az élet, és az élet vala az emberek világossága;

Dátum: 2019.05.25

Feladó: Ba

Tárgy: Re:Az első emberpár

Bakk István: Közös imánk a keresztény Európáért (magyar, angol és német nyelven)
https://www.szozat.org/index.php/25-cimlaphirek/6374-kozos-imank-a-kereszteny-europaert
Imádkozz és gyújtsz gyertyát! Harangszóval emlékezünk 1456 óta arra, hogy Isten segítsége Nándorfehérvárott (ma Belgrád) győzelemre vitte a kereszténységet. A 2019. pedig éve lehet az Európai Alkotmányba rögzítendő kereszténységünknek, ha közös imával erősítjük egymást. A Primor Szentkatolnai Bakk Endréről elnevezett alapítvány felhívással fordul az egyesült Európa keresztény népeihez, hogy csatlakozzanak minden este 19 órakor tartandó közös imánkhoz.

Urunk, Atyánk, ki mindannyiunk élete vagy, alázatos szívvel adunk hálát neked nagy jóságodért, amit naponta tapasztalunk e földi élet során. Köszönjük Néked, hogy Szent Fiad útján áldásban és békességben egységesíted Európát. Add meg nekünk, hogy Szent Fiad által erősödjenek meg vezetőink! Képviseljenek abban, hogy szívünk és történelmünk összetartó szavát a közös európai alkotmányunkban is képviseljék, ott is kereszténnyé válhassunk. Add meg a kegyelmet, hogy az ifjúság megismerje a békét, a szabadságot, ne kerüljenek az életet eltipró zsarnokság és háború martalékaivá. Legyen minél több halandó, nő és férfi, akik megtisztult, tiszta lélekkel járják a béke és szeretet útját, mi Urunk Jézus Krisztus által. Ámen.

Prayer for a Christian Europe!
Lord God our Father, giver of live to all, we thank you with humble hearts for the goodness that we experience in our daily life on earth. Thank you that through your Son’s Holy Blessing and peace, Europe would be united. That our leaders would be strengthened by your Holy Son. And that our common European constitution may support the words from our hearts and our history to become Christian. Give us the grace that the youth would know what peace really is, and that freedom would not lead to tyranny or destruction in war. That there would be an increase of young souls who wish to be as pure as snow and follow the path of peace and love of our Lord Jesus Christ.
Amen.
István Bakk
Chairman Endre Bakk Canon Foundation
https://www.szozat.org/index.php/25-cimlaphirek/6374-kozos-imank-a-kereszteny-europaert
Unser gemeinsames Gebet für das christliche Europa!
Unser Herr, unser Vater, der du unser aller Leben bist, mit demütigem Herzen danken wir dir für deine große Güte, die wir täglich im Laufe dieses Lebens auf Erden erfahren. Wir danken dir, dass du Europa auf dem Weg des Heiligen Sohnes in Segen und in Frieden vereinst. Hilf uns, damit unsere Leiter durch den Heiligen Sohn erstarken. Sie sollen uns so vertreten, dass sie das unser Herz und unsere Geschichte zusammenhaltende Wort auch in unserer gemeinsamen, europäischen Verfassung vertreten, so dass wir auch dort zu Christen werden können. Gib uns die Gnade, damit unsere Jugend den Frieden und die Freiheit kennenlernt und nicht zur Beute der das Leben zertretenden Tyrannei und des Krieges wird. Es soll so viele reine Jungen und Mädchen wie möglich geben, die mit schneeweißer Seele den Weg des Friedens und der Liebe beschreiten, durch unseren Herrn Jesus Christus.
Amen.
István Bakk
Vorsitzender der Endre Bakk Kanoniker Stiftung
https://www.szozat.org/index.php/25-cimlaphirek/6374-kozos-imank-a-kereszteny-europaert
PhS Bakk István - PhS Bakk Erzsébet: A magyar Pálos-rend…
https://www.youtube.com/watch?v=JUCgrIjw1EsDátum: 2020.04.07

Feladó: Bibert

Tárgy: Re:Az első emberpár


1. Jn 8,58
Monda nékik Jézus: Bizony, bizony mondom néktek: Mielőtt Ábrahám lett, én vagyok.

Dátum: 2022.03.31

Feladó: B.Ferencz

Tárgy: Re:Az első emberpár

Kedves Ircsi ,amit te úgy gondolsz, hogy tévedés vagy nem elég informált a szerzö,hogy "JÉZUS"-t le irja hogy jelen volt az Éden kertben nem tévedés, igen is ez az igazi tény mert a hármas Istenség igen is jelen volt "Atya-Fiú-Szentlélek" Istenek teremtették a földűnket. Nem kell azt kijavitani !!!

Dátum: 2019.01.12

Feladó: Kovács Jánosné

Tárgy: Köszönet

Szeretek nézegetni vallásos oldalakat, de verseket és idézeteket is. 2015-ben torinói Krisztus lepel látogatáskor kaptam egy Bibliát az egri bazilikától, azóta 3-szor elolvastam. Előtte és azóta is sok zarándoklaton voltam. Betegségem miatt majdnem 40 éve járok misére, de a Biblia olvasása óta teljesen más, misén mindig abból hallottam, hallok. Majdnem egy éves Szentföldi zarándoklatom óta teljesen megváltoztam, ( le is irtam zarándolatunkat 2 napokban) tényleg megerősítettek Jézus utjain személyes tapasztalatommal. Mindig a vallásos oldalakat olvasom, de irásom lényegéhez térek, Köszönöm ezt az oldalt, mert ilyen átfogó terjedelmű vallásos oldalt még nem találtam !! Valami ide is vezérelhetett.

Dátum: 2019.03.08

Feladó: KovácsJánosné

Tárgy: Re:Köszönet

Kedves Testvérem!
Örülök, hogy örömöt szerzett ez az oldal böngészése. A jó Isten további áldását és vezetését kívánom továbbra is Szeretettel Gyürüs Panni

Dátum: 2018.03.18

Feladó: Anikó a Ragyogó Lélek

Tárgy: Köszönetem az oldalért!

Kedves Panni!
Szerettem volna megköszönni az oldaladat és az olvashatóságát a sok szépségnek, mely közelebb segített ma is, Jézus által, Istenhez.
Szeretettel. Anikó

Dátum: 2018.02.20

Feladó: RÉKA

Tárgy: S

Szép az oldal!Gratulálok!Üdv:RÉKA

Dátum: 2017.11.26

Feladó: Tordai József

Tárgy: Szuper

Kedves Panni! Szuper ez a gyűjtemény, én most akadtam rá. Isten gazdag áldást kívánom az életedre és a családodéra is. Magam is nagyon szeretek a Biblia mellett keresztény témájú érdekességeket olvasni, mert ezekkel lesz teljesebb az emberben a kép. Üdv. Józsi

Dátum: 2017.11.09

Feladó: Sné Ági

Tárgy: :-)

Kedves Pannika!
Leányom születésnapjára való készülődésben akadtam véletlen rá erre az oldalra, melynek nagyon örülök! Nem csak azért, mert rendkívüli idézetekre akadtam itt, hanem mert minden amit itt találok kedvemre való, szívemhez közel álló!!!..amikor csak tehetem idelátogatok ismét és őszintén gratulálok, hogy ezt az oldalt létrehozta az én és sok embertársunk örömére.
További hasznos munkálkodást, sikereket, jó egészséget kívánok Isten áldásával!

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Új hozzászólás hozzáadása